Identificeer uw bezoekers in een oogwenk of handomdraai!

Parlofonie en videofonie installeren in Antwerpen - Hoboken met HP-Renova.

HP-Renova installeert professionele parlofonie- of videofoniesystemen bij u thuis of in het bedrijf. Heeft u nood aan een apparaat waarmee u uw bezoekers kunt herkennen vooraleer u ze binnen laat, overweeg dan zeker eens de mogelijkheden van deze applicaties.

Via parlofonie kan u met bezoekers praten en ook de voordeur vanop een afstand ontsluiten, zeer handig als u bijvoorbeeld een appartement betrekt op een hogere verdieping.

Videofonie maakt het mogelijk om mensen aan uw voordeur met eigen ogen te bekijken en direct aan te spreken. Het apparaat heeft ook andere functies. U kan er bijvoorbeeld een garagedeur of een elektrische poort op afstand mee openen, buitenverlichting inschakelen, de voordeur ontsluiten en andere dingen afhankelijk van uw specifieke wooncontext.

Werp zeker ook eens een blik op de overige webpagina’s met meer informatie over de uitgebreide diensten waarvoor u op ons een beroep kunt doen. Hebt u misschien grotere plannen dan enkel het plaatsen van parlo- of videofonie? HP-Renova klaart graag de klus!

Hebt u interesse om parlofonie of videofonie te installeren in Antwerpen - Hoboken, aarzel dan niet om ons te contacteren. HP-Renova streeft ernaar om al haar klanten een vlotte en professionele service te leveren. U kan ons telefonisch of via het contactformulier bereiken.

Contacteer ons!03 500 03 31