Renoveren is ons vak.

Schakel HP-Renova in voor alle renovatieprojecten groot of klein.

HP-Renova streeft ernaar om uw renovatie zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. U kan onvoorwaardelijk op ons vertrouwen tijdens uw verbouwing. Wij nemen een renovatie van a tot z professioneel onder handen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

HP-Renova maakt altijd eerst tijd om uitgebreid naar uw wensen te luisteren en in overleg een plan op maat te stellen. De specifieke eigenschappen van uw woning of appartement worden altijd in overweging genomen bij het uittekenen van de verbouwing. Wij werken met onze eigen werknemers bij de verbouwing. Een bekwame coördinator wordt aangesteld voor uw project, die u steeds kan aanspreken als u vragen of opmerkingen heeft.

We bieden u ook de optie om via ons kwalitatieve materialen en apparaten te bestellen voor uw vernieuwde ruimtes. HP-Renova pakt de volledige verbouwing aan van uw woning als u dat wilt, maar we verzorgen ook met plezier kleinere opdrachten. U kan ons inhuren voor afbraakwerken, het aanleggen van elektriciteit, het leggen van vloeren en aanbrengen van bezettingen, het renoveren van gevels of daken, het verbouwen van keuken of badkamer...HP-Renova voert het allemaal uit en meer!

Verzeker uzelf van de beste service en kies voor HP-Renova bij totaalrenovaties in de regio  Antwerpen - Hoboken- Aartselaar - Wilrijk... . Wij zijn uw bron van vakmanschap! Aarzel dus niet, maar contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.U kan ons bereiken via het contactformulier of op ons telefoonnummer.

 

Wees er snel bij!  - BTW VOOR RENOVATIES STIJGT IN 2016

In 2015 kunt u uw woning nog laten renoveren aan het verlaagd BTW-tarief van 6% indien u voldoet aan deze voorwaarden:

  • Woningen ouder dan 5 jaar (vanaf 1 januari 2016 moet deze ouder dan 10 jaar zijn)

  • Woningen die uitsluitend gebruikt worden als privéwoning (slechts een ‘bijkomstig’ gedeelte ervan dient om uw beroep uit te oefenen)

  • De werken (omvorming, renovatie, rehabilitatie, verbetering, herstelling, onderhoud) worden rechtstreeks aan de eindgebruiker (eigenaar of huurder) gefactureerd.

  • De levering en verwerking van het materiaal moet gebeuren via dezelfde aannemer

  • Voor doe-het-zelvers is het verlaagd BTW-tarief van 6% niet van toepassing

Contacteer ons dus snel voor al uw renovatiewerken om nog te genieten van dit belastingsvoordeel.


Contacteer ons!03 500 03 31