Uw klus in een handomdraai geklaard.

Snel geschikte verlichting laten plaatsen in de regio Antwerpen - Hoboken - Wilrijk - Aartselaar...

Wilt u verlichting plaatsen in uw woning of in uw bedrijf? Schakel HP-Renova in! Wij bieden een eersteklas service gericht op een snelle en nauwkeurige installatie, volledig afgestemd op uw wensen. Wij geven ook graag professioneel advies als u nog niet helemaal zeker weet welke lampen u wil plaatsten.

U kan ook op HP-Renova rekenen voor de controle en het onderhoud van lichtarmaturen op grote hoogte in magazijnen of bedrijfshallen van uw firma. Vervangen, reinigen, bijplaatsen – u hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw verlichting. We beschikken over het juiste materiaal om het onderhoud op een correcte en veilige manier uit te voeren. We werken zowel binnen als buiten.

Wij bieden u verder de optie om via ons bedrijf kwalitatieve lampen te bestellen bij de betrouwbare firma’s waarmee we samenwerken. 

Bekijk op de overige pagina’s zeker ook eens de andere services die HP-Renova verleent! Wij doen nog veel meer dan verlichting plaatsen. HP-Renova kan uw lampen installeren in het kader van een grotere renovatie.

Doe een beroep op HP-Renova om verlichting te laten plaatsen in de regio Antwerpen - Hoboken - Wilrijk - Aartselaar .... Contacteer ons vandaag nog via de telefoon of per mail om de mogelijkheden te bespreken!

Contacteer ons!03 500 03 31