Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 825 87 07

Voor schilderwerken binnen of buiten komen wij graag langs om de werken te bekijken en te bespreken

Buiten schilderwerken

Uw ramen schilderen is een uitstekende manier om meer kleur toe te voegen aan uw gevel of om uw ramen simpelweg weer te laten stralen.

Schilderen van uw buitengevel krijgt meteen een frisse en verzorgde uitstraling, dit beschermt de buitenmuren tegen vochtdoorslag. Als uw gevel begint af te bladderen is het tijd om deze terug onder handen te nemen, om de vijf jaar is het aan te raden uw gevel te laten schilderen.

Interieur

Het schilderen van uw interieur zoals muren, plafonds krijgt bij ons de aandacht dat elk schilderwerk verdient. Het schilderen van trappen, deuren, ramen zijn vaak werken die we steeds uitstellen maar toch geeft dit een heel ander beeld.

Wij gebruiken enkel kwaliteitsverf wat zorgt voor duurzaamheid en een mooi resultaat. Onze verfleverancier zal u begeleiden in uw keuze en advies geven. Zij geven u keuze door aan ons en wij zorgen voor de rest.

Voor kleuradvies kan u ook bij onze leverancier terecht, contacteer ons en wij maken een afspraak. 

In de deco-showroom van onze verf leverancier kan u altijd vrijblijvend een kijkje gaan nemen naar de deco materialen, gordijnen, vloerbekleding, sierlijsten, muurdecoratie... wij maken graag een afspraak voor u.

Wij maken graag van uw huis uw thuis waar uw woning een bron van inspiratie en rust kan worden.